Top

BetaaloptiesBetalen

Heren-Oorbellen.com garandeert je een veilige betaling. Wij maken gebruik van de Nederlandse Payment Service Provider "Sisow Payment Innovations" voor de behandeling van iDEAL-betalingen en BanContact/Mister Cash.

Sisow is een organisatie die gespecialiseerd is in de afhandeling van veilig betalen via internet. Veel online shops maken gebruik van de betalingsservice van Sisow omdat zij garant staan voor optimaal betalingsgemak en veiligheid. Sisow waarborgt de veiligheid van uw gegevens door gebruik te maken van een SSL-verbinding. Je gegevens worden versleuteld verstuurd via een SSL-verbinding, wat betekent dat niemand online met je mee kan kijken wanneer je bijvoorbeeld je bankrekeningnummer invult.

Je kunt bij Heren-Oorbellen.com betalen met;

iDEAL en BanContact/Mister Cash 
Betaal je met iDEAL of BanContact/Mister Cash dan verloopt het betalingsproces online binnen de vertrouwde en streng beveiligde omgeving van je eigen bank. Hier zijn verder geen extra kosten aan verbonden.
Je krijgt bericht via je email als wij je betaling ontvangen hebben. Deze betaalmethoden worden verzorgd door Sisow Payment Innovations.

Let op! Als de betaling met iDEAL niet lukt (een storing bij de bank komt regelmatig voor), hoef je de bestelling niet opnieuw te plaatsen om nogmaals de betaling met iDEAL te proberen. Je ontvangt van ons automatisch een email met daarin een link waarmee je weer opnieuw kunt kiezen voor een betaalmethode (dus ook voor iDEAL). Met de link kun je zo vaak als nodig is in het iDEAL betaalscherm komen.

PayPal
Betaal je met PayPal dan word je doorgestuurd naar de beveiligde betaalomgeving van PayPal. Voor het gebruik van PayPal betaal je geen transactiekosten. Je kunt nu betalen door in te loggen op PayPal als je een account/rekening hebt bij Paypal. Je hoeft dan enkel ons email-adres en het totale aankoopbedrag in te voeren en op "verstuur de betaling" te klikken.

Het is ook mogelijk om direct een account/rekening aan te maken. Dat proces is veilig en gemakkelijk en bied je als voordeel dat je voortaan bij de meeste webwinkels zeer eenvoudig en veilig betaalt met slechts je email-adres.

Je krijgt bericht via je email als wij je betaling ontvangen hebben. Ons email-adres wat je gebruikt voor een betaling met PayPal is info@xydon.nl
Meer informatie over PayPal

Creditcard
Wil je met een creditcard betalen dan verloopt het betalingsproces via PayPal.
Verder is er geen enkel verschil met je andere creditcard betalingen en uiteraard geschiedt de betaling in een streng beveiligde omgeving. Hier zijn verder geen extra kosten aan verbonden.
Je hoeft hiervoor geen account/rekening te hebben bij PayPal. Je voert eenvoudig je creditcard-gegevens in.
Je krijgt bericht via de email als wij je betaling ontvangen hebben.

Wil je een uitgebreidere uitleg dan klik je op de link hierboven met de tekst * Meer informatie over PayPal.

Bankoverschrijving
Je betaalt middels een bankoverschrijving zoals je dat gewend bent bij je eigen bank.
Onze bankgegevens, het totaalbedrag van de factuur en het betalingskenmerk (je bestelnummer) vind je terug in de email die je van ons gekregen hebt.

Ons bankrekeningnummer is: NL98INGB0005129362 t.n.v. XYDON, te Westkapelle

Je dient bij bankoverschrijving gebruik te maken van de zgn. IBAN code en een BIC code.
Onze IBAN code luidt: NL98INGB0005129362
De BIC code luidt: INGBNL2A

Je krijgt bericht via de email als wij je betaling ontvangen hebben.
Na ontvangst van je betaling gaan wij, mits alle artikelen op voorraad zijn, direct tot verzending van je pakje over.

Op rekening
Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bedrijven.
@